Ben je viroloog, vaccinoloog, intensivist, medisch microbioloog, farmacoloog, volksgezondheidexpert, epidemioloog, disease modeler, longarts of crisismanager? Houd je je als politicoloog bezig met de wereldwijde respons op de coronapandemie? Ben je een econoom die de gevolgen van de maatregelen analyseert? 

Dan hopen we dat jij je wilt aanmelden voor ons expertpanel om ons te helpen de pandemie weloverwogen en feitelijk van context te voorzien. 

Op De Correspondent proberen we het belangrijkste nieuws van de irrelevante ruis te scheiden. We geloven dat dit niet kan zonder de personen die dagelijks te maken hebben met de onderwerpen waar we over publiceren. Daarom werken we nauw samen met deskundige en niet-leden. Rond corona gaan we ons de komende tijd richten op verschillende thema’s. Die vind je terug. 

Wij zoeken mensen met kennis van zaken die onze journalistiek willen tegenlezen, vóór publicatie. Mensen die met ons de beste bronnen, belangrijkste inzichten en grootste misvattingen over covid-19 helpen in kaart te brengen. 

Beoefen je een van de genoemde beroepen en wil je je kennis delen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we contact met je kunnen opnemen. Hiermee ga je uiteraard geen enkele verplichting aan. Het is afhankelijk van het aantal reacties en onze publicatieplanning of en hoe vaak we een beroep op je zullen doen. Mochten we van je expertise gebruik willen maken, dan zullen we in overleg met jou een realistische planning maken.

Mocht jouw expertise er niet bij staan, maar is die wel noodzakelijk voor een beter gesprek over corona? Dan kun je ook het formulier invullen en aangeven waarom jouw deskundigheid niet mag ontbreken.

Deel hier je expertise en meld je aan voor ons corona expertpanel Op dit formulier kun je aangeven welke expertise je hebt die kan helpen bij onze journalistiek rondom corona. Klik hier om je aan te melden