Vorige week deed ik aan virologen, vaccinologen, intensivisten, medisch microbiologen, farmacologen, volksgezondheidexperts, epidemiologen, disease modelers, longartsen en crisismanagers om te helpen alles rondom corona te duiden: door mee te lezen met artikelen vóór publicatie, door mee te praten op ons platform over publicaties en ons te wijzen op relevante literatuur.

Ruim zestig deskundigen meldden zich. Wij waarderen het enorm dat juist de mensen op wie al zo’n beroep wordt gedaan willen bijdragen aan accurate journalistiek over corona. 

Zo breiden we, dankzij de experts die zich meldden na mijn vorige oproep, elke dag onze uit met relevante en tijdloze publicaties. Op The Correspondent gingen experts van Hongkong tot New Haven met lezers  

Waarom wij onze oproep uitbreiden

Nu we een week verder zijn, zou ik graag het corona-expertpanel uitbreiden met deskundigen op het gebied van economie, psychologie en politiek. 

Daarom breid ik mijn oproep uit: ben je econoom, psycholoog, psychiater, politicoloog of socioloog en hou je je momenteel bezig met de invloed en gevolgen van corona? En vind je het belangrijk bij te dragen aan weloverwogen, diepgaande journalistiek over de gevolgen van de pandemie? Dan wil ik je vragen om onderstaand formulier in te vullen, zodat we je kunnen bereiken zodra jouw deskundigheid nodig is. 

Ben je op een andere manier hiermee bezig? Dan is er ruimte in het formulier om dat aan te geven. Het kan zijn dat ik iets over het hoofd zie.

Ik wens iedereen alle goeds toe.

Deel hier je expertise en meld je aan voor ons corona-expertpanel Op dit formulier kun je aangeven welke expertise je hebt die kan helpen bij onze journalistiek over corona. Klik hier om je aan te melden