Najaar 2013 leverden BLØF en Nielson de titelsong voor de film De single stond veertien weken in de Top 40 en behaalde daar de tiende plaats.

Het is niet bekend wie de tekst precies geschreven heeft. De ik-persoon die het woord neemt is in elk geval een geloofwaardige kruising tussen beide artiesten: een man die zijn ogenschijnlijke leegheid excuseert door te bløffen over onontgonnen gevoelsdiepten.

Deze keer in De snijtafel: een mannenhartoperatie.

YouTube
De snijtafel bespreekt: Mannenharten van BLØF & Nielson

Bronnen: (BLØF & Nielson, 2013); I Never Said I Was Deep (Jarvis Cocker, 2009); Marie (Randy Newman, 1974); Nergens goed voor (De Dijk, 1989), (Kanye West, 2010).

Hoe Lena Dunhams naaktheid je alle munitie ontneemt De nieuwe essaybundel van Lena Dunham is neurotisch, angstig, solipsistisch en egocentrisch – hoogst irritant dus. Maar het boek is ook ontroerend, grappig en onbeschaamd feministisch: gewoon lezen, zou ik zeggen. Lees hier het stuk van Lynn Berger De Correspondent komt met een tweede site Hé mannen! Hoe stom zijn vrouwen? Nou precies. Daarom vanaf volgende week: De Correspondent VOOR MANNEN. Lees hier het stuk van Daan Windhorst De snijtafel bespreekt: Leef van Han van Eijk Hoeveel maatschappelijke schade kan één lied aanrichten? Bekijk hier de vorige aflevering van De snijtafel