Spring naar inhoud

Dank, lezers, voor jullie honderden reacties!

Is de bureaucratie in de zorg een onderwerp om een serie journalistieke verhalen aan te wijden? Ik stelde de vraag toen ik begin dit jaar met de hoofdredactie van De Correspondent in gesprek raakte. Persoonlijk koester ik al jaren een fascinatie voor onnavolgbare bureaucratische processen, maar zou het onderwerp de lezers van De Correspondent ook bezighouden?

Jullie hebben mij het antwoord gegeven. Op maandag 23 februari plaatste ik een oproep om persoonlijke ervaringen met de bureaucratie in de zorg te delen. Dat heb ik geweten! Ik ontving de afgelopen twee weken honderden e-mails en tweets met tips, ideeën, persoonlijke zorgervaringen en aanmoedigingen om de zorgbureaucratie te fileren.

Het aantal reacties is te groot om iedereen persoonlijk te bedanken. Laat dit jullie niet weerhouden om tips en ideeën te blijven aandragen. Ik lees alles en ik waardeer jullie input enorm. De volgende verhalen in deze serie schrijf ik naar aanleiding van tips van lezers. Langs deze weg wil ik iedereen die heeft gereageerd hartelijk bedanken!

Lees hier terug wat ik wil onderzoeken als correspondent Zorg En lees hier mijn eerste stuk over de zorgbureaucreatie terug
Correspondent Marktwerking