Het was de bedoeling dat Yasmine een podcastaflevering zou maken waarin ze een dag verslag doet van haar bezigheden op school.

Dus ik zei: ‘Begin gewoon ’s ochtends vroeg, met dat je naar school fietst.’

Zij zei: ‘Ik fiets eerst naar m’n werk.’

Haar werk, ja. Want eens per week vult Yasmine de vakken van een supermarkt voor ze naar school gaat. En ze blijkt niet de enige te zijn. Luister nu de tweede aflevering van de onderwijspodcast En NU! luisteren.

Lees en luister ook:

Podcast: Deze leraar is een legende, maar kloppen de verhalen? Benieuwd hoe het er nu écht aan toegaat op school? Vier leerlingen uit mijn mentorklas (5 vwo b) laten jullie een schooljaar lang meeluisteren in hun wereld. In deze aflevering van En NU luisteren! leert Manou (16) docent wiskunde meneer Flens kennen. Beluister hier de podcast Volg deze vier leerlingen een schooljaar lang. In de podcast ‘En NU luisteren!’ Benieuwd hoe het er nu écht aan toegaat op school? Vier leerlingen uit mijn mentorklas (5 vwo b) laten jullie een schooljaar lang meeluisteren in hun wereld. In hun podcast vertellen ze jullie alles over hun schoolleven, van toetsweken tot toekomstdromen. Beluister hier de podcast