Beste,

Drukker dan normaal is het deze week voor mij, dat komt omdat ik bezig ben met het laatste verhaal van de Dementiedagboeken - dat ook een podcast (luisterdocumentaire) gaat worden - én op bezoek ga bij twee verschillende conferenties waar ik bovendien mijn plankenkoorts ga overwinnen als spreker.

Te weten: op donderdag, waar ik spreek over de toekomst van de ouderenzorg en , waar ik ga bepleiten dat wij als samenleving dementie moeten accepteren.

Dat is allemaal heel erg leuk en spannend - ik heb er zin in - maar maakt ook dat ik niet aan een aantal van mijn gebruikelijke taken toekom. Zoals: een uitgebreide nieuwsbrief schrijven. Dus, daarom schrijf ik deze week een kattebel met de interessante tips die ik deze week tegenkwam.

Vijf kijk- en leestips

Tot volgende week!

Wil je per mail op de hoogte blijven van de stukken die ik publiceer? Momenteel onderzoek ik hoe het is om te leven met dementie, met hulp van vijftien mensen met dementie die mij bijpraten via hun spraakdagboek. Klik hier voor de wekelijkse mail van de correspondent Oud worden