Naar aanleiding van mijn en mijn vraag om mee te denken over verbeteringen van de bijdragesectie ontving ik talloze reacties.

Veel daarvan gingen over een beter overzicht aanbrengen in de bijdragesectie. Het leek veel leden bijvoorbeeld fijn om een waarderingssysteem te bedenken waarin iedereen een stem had. Een stap verder dus dan onze uitgelichtfunctie - die het voor een auteur mogelijk maakt een inhoudelijk relevante bijdrage bovenaan de bijdragesectie te plaatsen, of zoals wij het noemen: uit te lichten.

We hebben alle input ter harte genomen. Met ons developmentteam heeft Sara Kaandorp, interactie-ontwerper, ontwerpen gemaakt voor een vernieuwde bijdragesectie.

Omdat we heel graag willen weten wat jullie, onze leden, daarvan vinden, organiseren we op donderdagavond 3 mei een testavond op de redactie. Hoewel we dit graag ook eens ergens anders zouden organiseren, is dat voor testavonden niet haalbaar.

We hebben dit al en die avond kregen wij ontzettend veel nuttige feedback. Een geslaagd concept, dat we graag herhalen. Helaas is er geen plek voor al onze 60.000 leden, dus treur niet als je deze keer niet geselecteerd wordt.

De opzet is als volgt:

  • Op donderdag 3 mei ontvangen we je graag om 20:00 uur op onze redactie, vlak bij station Amsterdam Amstel, en zullen we de ontwerpen die Sara maakte aan je laten zien.
  • Vervolgens zijn we benieuwd wat je van deze ontwerpen vindt.
  • Na afloop is er tijd voor een drankje op de redactie!

Wil je meedoen? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk (uiterlijk maandag 30 april) contact met je op! Ga naar het formulier

Meer lezen?

Jullie bijdragen maken onze journalistiek beter. Daarom word ik gespreksredacteur We zien Correspondentleden als onze grootste bron van kennis, expertise en ervaring. Vanaf vandaag ga ik daarom het delen van kennis en ervaringen onder de artikelen actief bevorderen. Lees mijn verhaal en de suggesties hier terug