Harald Dunnink
Harald Dunnink

Harald Dunnink

Creative Director De Correspondent

Harald Dunnink is mede-oprichter van De Correspondent en oprichter van het befaamde ontwerpbureau Momkai. Hij is de hoofdontwerper en het creatieve brein achter het journalistieke platform.

Met meer dan veertien jaar ervaring als ondernemer in de online wereld heeft Harald (34) een bijzondere kijk op haar creatieve en zakelijke kansen. Zijn werk kenmerkt zich door een holistische aanpak en een zeldzaam soort perfectionisme. Zijn ontwerptaal creëert altijd context en rust. Een rust die uitnodigt tot lezen en alle ruimte geeft aan de verteller.

Als creative director én ondernemer kent Haralds expertise inmiddels vele kanten. Hoe bouw je een onderneming die enerzijds gestructureerd is en tegelijkertijd creatief blijft? Hoe geef je een samenwerking met je klant op de beste manier vorm? Hoe breng je een abstract idee tot leven in vorm en verbeelding? Op welke manier kun je de samenwerking tussen studio en klant het beste vormgeven? En hoe zorg je ervoor dat de identiteit van een bedrijf in al haar facetten zo goed mogelijk tot uiting komt?

Over al deze onderwerpen gaat Harald graag in gesprek, zowel in woord als in beeld.

Harald Dunnink
Harald Dunnink

Haralds expertise

  • Design
  • Rust
  • Dutch Digital Design
  • Creatief ondernemerschap
  • De Correspondent
Meer weten over Harald?

Meer weten over Harald?

Wil je meer informatie over Harald, of wil je hem uitnodigen voor het geven van een presentatie of een andere bijdrage? Mail dan Sophie en Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor vragen over andere correspondenten of algemene vragen over het uitnodigen van een correspondent kun je bij Sophie en Floor terecht.