Mayke Blok
Mayke Blok

Mayke Blok

Mediastrateeg

Mediastrateeg Mayke Blok (1993) is al sinds de start van De Correspondent een belangrijke schakel in het succes van De Correspondent. Zij bepaalt welke artikelen we op social media delen en hoe we die presenteren, is verantwoordelijk voor de inhoud van onze nieuwsbrieven en zoekt steeds naar nieuwe manieren om het bereik van ons platform te vergroten.

Als het om je online strategie gaat is een van de belangrijkste dingen om daarbij in het oog te houden volgens Mayke de balans tussen enerzijds het inzetten van social media voor het vergroten van je bereik en anderzijds het versterken van je eigen platform. Want onafhankelijkheid is de basis voor een gezond platform. Mayke vertelt graag hoe wij deze balans bij De Correspondent bewaken. Belangrijke ingrediƫnten als engagement komen hierbij aan bod. Ook denkt Mayke graag mee over de mediastrategie voor jouw organisatie.

Hoe ziet een ideale facebookpost eruit? Hoe zorg je er voor dat je doelgroep je op Facebook weet te vinden en wat maakt een facebookcampagne tot een succes? In een praktische workshop deelt Mayke haar ervaringen en best practices.

Naast mediastrategie en social media is tenslotte ook de toekomst van de journalistiek een onderwerp waarover Mayke graag live in gesprek gaat.

Mayke Blok
Mayke Blok

Mayke's expertise

  • Hoe De Correspondent haar bereik vergroot
  • Engagement als succesfactor
  • Workshop social media
  • Nieuwe media
  • De toekomst van de journalistiek
Meer weten over Mayke?

Meer weten over Mayke?

Wil je meer informatie over Mayke of wil je haar uitnodigen voor een presentatie, het geven van een workshop of een andere bijdrage? Mail dan Sophie en Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor vragen over andere correspondenten of algemene vragen over het uitnodigen van een correspondent kun je bij Sophie en Floor terecht.