Nina Polak
Nina Polak

Nina Polak

Correspondent Cultuur

Of het nu om boeken, films, tv of games gaat, Nina Polak (1986) weet er een kijk op te geven die aanzet tot verder denken. Ze is schrijver, lezer, kijker en luisteraar en ontwikkelt haar visie het liefst in gesprek met anderen.

Nina verdiepte zich voor De Correspondent in de meest uiteenlopende culturele praktijken. Van de romantische liefde anno nu tot de kunst van het aloude hoorspel en de toekomst van Virtual Reality. Over wat al deze cultuur betekent in onze levens, kan ze eindeloos in gedachten verzonken blijven en gaat ze graag in gesprek.

Nina geeft workshops over de technische kanten van schrijven van fictie en non-fictie, leidt bevlogen lees- en kijkclubs, verzorgt inleidingen bij films en schrijft columns die ze ook graag voordraagt.

Nina Polak
Nina Polak

Nina's expertise

  • Workshops schrijven fictie en non-fictie
  • Leiden van leesclubs
  • Literatuur, films, tv en games
  • Columns voordragen
  • Inleidingen bij films/voorstellingen
Meer weten over Nina?

Meer weten over Nina?

Wil je meer informatie over Nina, of wil je haar uitnodigen voor een workshop, een interview of een andere bijdrage? Mail dan Sophie en Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor vragen over andere correspondenten of algemene vragen over het uitnodigen van een correspondent kun je bij Sophie en Floor terecht.