Sterre Sprengers
Sterre Sprengers

Sterre Sprengers

Correspondent Beeld & Beeldvorming

Als onze chef beeldredactie (voorheen van nrc.next) weet Sterre Sprengers (1984) als geen ander wat een goede foto of illustratie voor een journalistiek verhaal kan doen. En wat er allemaal komt kijken bij de zoektocht naar het juiste beeld. Ook schrijft Sterre regelmatig voor De Correspondent over beeld en beeldvorming.

Sterres enthousiasme voor goed beeld is meer dan aanstekelijk. Ze vertelt graag over haar werk en vindt het leuk om anderen deelgenoot te maken van haar kennis en kunde. Op meerdere (kunst)academies vervult zij de rol van gastdocent en geeft ze regelmatig colleges over beeldredactie en het kijken naar beeld. Ook voor de begeleiding van (studenten)projecten, jurydeelname en het geven van rondleidingen ben je bij Sterre aan het juiste adres.

Portfoliodagen

Sterre is altijd op zoek naar nieuw beeldtalent voor De Correspondent. Lijkt het je leuk om voor ons aan de slag te gaan of heb je een goed idee voor een beeld(serie)? Hou dan De Correspondent in de gaten voor meer informatie over de portfoliodagen die Sterre regelmatig organiseert.

Sterre Sprengers
Sterre Sprengers

Sterres expertise

  • Beeldredactie
  • Beeldvorming
  • Portfolio review
  • Online storytelling
  • Editing workshops
Meer weten over Sterre?

Meer weten over Sterre?

Wil je meer informatie over Sterre, of wil je haar uitnodigen voor het geven van een workshop, een rondleiding of een andere bijdrage? Mail dan Sophie en Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor vragen over andere correspondenten of algemene vragen over het uitnodigen van een correspondent kun je bij Sophie en Floor terecht.