Evenementen

Voor welke onderwerpen kan ik een correspondent uitnodigen?
Onze correspondenten hebben allemaal hun eigen expertise en interessegebieden. Welke dat precies zijn, kun je zien op hun individuele pagina's of in het sprekersoverzicht. Heb je een specifiek onderwerp in gedachten en wil je weten wie daar het beste bij past, stuur Floor dan gerust een bericht.
Ik zoek een geschikte spreker voor een evenement, maar ik weet niet wie ik kan vragen. Kunnen jullie mij adviseren?
Zeker! Floor denkt graag met je mee wie van onze correspondenten goed bij je evenement past en wie daar een mooie bijdrage aan zou kunnen leveren. Als je haar laat weten wat je in gedachten hebt, dan geeft ze je een passend advies.
Voor wat voor soort evenementen kan ik een correspondent uitnodigen?
Voor alles wat je maar kunt bedenken! Onze correspondenten kun je uitnodigen voor het geven van een lezing, speech of een gastcollege, maar ook voor het modereren van of deelnemen aan een debat, het afnemen van een on stage interview, zittingname in een jury of bijvoorbeeld het geven van een rondleiding.
Is het mogelijk om een lezing of bijdrage op maat te krijgen?
Jazeker! Onze correspondenten hebben allemaal hun eigen expertise en voorkeuren, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk dan wat er op hun pagina te lezen valt. Heb je een leuk idee voor een bijdrage, neem dan vooral contact op met Floor. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Service

Welke informatie hebben jullie nodig wanneer ik een correspondent wil uitnodigen?
Hoe meer we weten over je wensen, hoe beter we je kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Waar gaat de bijeenkomst over?
  • Wat is het programma? En welke andere sprekers zijn aanwezig?
  • Waar is het evenement?
  • Wie komen er? En hoeveel publiek verwacht je?
  • Wat verwacht je van de correspondent die je wilt uitnodigen?
  • Is er een vergoeding beschikbaar? Zo ja, kun je een indicatie geven van je budget?
Kan ik jullie ook bellen om mijn uitnodiging toe te lichten?
Het heeft onze voorkeur om zo veel mogelijk per e-mail te overleggen, dat gaat namelijk het snelst en zorgt er - met de grote stroom verzoeken die we ontvangen - ook voor dat we belangrijke zaken niet vergeten. Een telefonisch voorgesprek met een correspondent kan desgewenst wel ingepland worden.
Hoelang duurt het voordat ik van jullie hoor?
Wanneer je Floor een mail stuurt met een uitnodiging, dan krijg je binnen twee dagen antwoord. Mogelijk hebben we nog een paar vragen aan je om goed voor je aan de slag te kunnen gaan. Als alle informatie compleet is, overleggen we met de correspondent in kwestie en hoor je snel van ons of hij of zij erbij kan zijn. We streven ernaar je binnen een week nadat alle informatie binnen is uitsluitsel te geven.
Kan ik ook rechtstreeks met de correspondent contact hebben over de uitnodiging?
Dat kan zeker! Omdat we heel veel verzoeken ontvangen, loopt het eerste contact via Floor. Zijn we eruit, dan plannen we een telefonisch overleg voor jou en de correspondent in om de inhoud van de bijdrage samen verder vorm te geven.

Hoelang van tevoren kan ik een correspondent uitnodigen?
Onze correspondenten hebben drukke agenda?s. In principe geldt dan ook: hoe eerder je ons benadert met een uitnodiging, hoe beter. Overigens doen we altijd ons best om te kijken of het lukt een correspondent langs te laten komen, dus ook als je een last minute verzoek hebt; stuur Floor gerust een bericht!

Heb je nog een andere vraag?

Heb je nog een andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Wil je een correspondent uitnodigen? Of wil je vrijblijvend advies over een passende spreker? Mail dan Sophie of Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.