Vera Mulder
Vera Mulder

Vera Mulder

Correspondent Vooroordelen

Vera Mulder (1989) is niet vaak achter haar bureau te vinden, maar zwerft het liefst door het land op zoek naar de verhalen van mensen aan de rafelranden van de maatschappij, die om wat voor reden dan ook veroordeeld of buitenspel gezet worden.

Het liefste steekt ze geen eenzijdig verhaal af voor een grote groep, maar neemt ze mensen mee op sleeptouw of gaat ze de discussie aan over allerhande sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Van hooligans tot daklozen tot paaldansende kinderen: zijn er vooroordelen, dan zit daarachter een nog niet verteld verhaal.

Ze gaat ook graag het gesprek aan over sociale verantwoordelijkheid binnen de journalistiek, en hoe je om kunt gaan met kwetsbare bronnen.

Vera Mulder
Vera Mulder

Vera's expertise

  • Vooroordelen
  • Maatschappij
  • Groepsgedrag
  • Kardashianoloog
  • Bescherming van kwetsbare bronnen
Meer over Vera te weten komen?

Meer over Vera te weten komen?

Wil je meer informatie over Vera, of wil je haar uitnodigen voor een gastcollege, het geven van een lezing of een andere bijdrage? Mail dan Sophie en Floor. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor vragen over andere correspondenten of algemene vragen over het uitnodigen van een correspondent kun je bij Sophie en Floor terecht.