Spring naar inhoud
Alles
Hoe dit boek te lezen
Wat jij kunt doen

Op papier helaas niet. Wel bieden de meeste e-readers de mogelijkheid de lettergrootte aan te passen tot een leesbaarder formaat. Als alternatief zou je het verhaal ook kunnen beluisteren als luisterboek of in je favoriete podcastapp.

We bieden het e-book aan in drie verschillende bestandsvormen, zodat je het op iedere e-reader kunt lezen:

- ePub, deze kun je op vrijwel alle tablets, smartphones en e-readers lezen, behalve de Kindle;
- Mobi, deze kun je op de Kindle lezen;
- PDF, voor als je het e-book op je desktop of laptop wilt lezen.

Je kunt je luisterboek downloaden als mp3-bestand. Om het boek op je telefoon te krijgen, kunt je het downloaden en direct afspelen. Het luisterboek is ook te vinden op podcastkanalen als Soundcloud, iTunes en Spotify.

Jazeker. Het belangrijkste is dat we samen in actie komen. Hoe meer mensen op de hoogte zijn, hoe beter. Je kunt ons daarbij helpen door het boek na het lezen te delen met je vrienden en familie. Op sociale media bijvoorbeeld, maar ook in je WhatsAppgroepen. Alle beetjes helpen!

Wil je meer doen? Op watjijkuntdoen.nl vind je een overzicht van andere stappen die je kunt zetten om de zeespiegelstijging tegen te gaan.

Samen met onze 70.000 leden staan we voor een nieuw soort journalistiek. We maken activerende, diepgravende verhalen die je helpen het nieuws beter te begrijpen. Je kunt dit mogelijk maken door lid te worden voor maar € 9,50 per maand of € 95 per jaar. Als lid kun je samenwerken met onze journalisten, en ontvang je de belangrijkste inzichten elke ochtend in je inbox.