Spring naar inhoud

Actievoorwaarden

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op post@decorrespondent.nl.

De actieperiode loopt van 1 augustus 2024 tot en met 30 september 2024 en is een initiatief van De Correspondent B.V., gevestigd te Amsterdam.

Tijdens deze periode krijgen alle leden van De Correspondent (hierna de gever) op de actiepagina een persoonlijke link te zien, die ze kunnen delen (https://decorrespondent.nl/cp/geef-gratis-maand). Via deze link kan de gever een gratis maandlidmaatschap cadeau doen (hierna cadeaumaand).

De persoonlijke link kan onbeperkt gedeeld worden via de deelbutton. De gever kan ervoor kiezen om de link te delen via e-mail, WhatsApp of sociale media kanalen. De ontvanger van de link (hierna de deelnemer), bezoekt een persoonlijke aanmeldpagina. Hier kan de deelnemer zich registreren en de cadeaumaand activeren. Er zijn geen betaalgegevens nodig voor deze registratie. Gedurende de periode van 1 augustus tot en met 15 november, kan de deelnemer maximaal één cadeaumaand activeren op de persoonlijke aanmeldpagina. Deelnemers die in 2023 hebben meegedaan aan deze actie, mogen gedurende de actieperiode weer eenmaal meedoen aan deze actie.

Alleen deelnemers die op moment van verzilveren geen betalend lid zijn bij De Correspondent kunnen een cadeaumaand activeren.

Als een deelnemer zich registreert voor een cadeaumaand zijn hierop de algemene voorwaarden van De Correspondent van toepassing (waarbij de registratie voor de cadeaumaand wordt aangemerkt als een cadeaulidmaatschap). Na de registratie wordt de cadeaumaand per direct geactiveerd.

Het lidmaatschap wordt niet automatisch voortgezet na afloop van de cadeaumaand. Wanneer één of meerdere deelnemers na afloop van deze cadeaumaand een betaald lidmaatschap afsluiten, door middel van het voltooien van een betaling, krijgt de gever een e-book cadeau. De deelnemer kan kiezen voor een betaald maand-, jaar- of tweejariglidmaatschap. De gever kan kiezen uit de volgende e-books: ​​Zo hadden we het niet bedoeld, Wat is ruimte waard en Voor ieder wat waars. Dit is mogelijk tot en met 31 januari 2025. Wanneer het e-book beschikbaar is, ontvangt de gever een e-mail.

De Correspondent B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van deelname aan deze actie.

De Correspondent B.V. kan de cadeaumaand weigeren en/of voortijdig beëindigen bij het vermoeden van misbruik en/of een frauduleuze aanmelding.

De Correspondent B.V. heeft het recht deze voorwaarden tussentijds eenzijdig te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

Voor vragen over deze actievoorwaarden kun je terecht bij De Correspondent B.V., gevestigd op Barentszplein 7, 1013 NJ te Amsterdam, post@decorrespondent.nl.