Lucas De Man / HZT

Lucas De Man / HZT

Theatermaker

Lucas De Man (1982) is artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden en regisseur bij Het Zuidelijk Toneel, is op pad gestuurd door zijn leermeester Matthijs Rümke die hem het advies gaf: ?Vergroot je wereld, begrijp de wereld, ga in gesprek met kunstenaars en word wijzer.?

Op pad ging hij. Samen met onder anderen correspondent Tomas Vanheste maakte hij een reis door Europa. In dialoog met visionaire denkers en kunstenaars van nu en van rond 1500 gingen ze op zoek naar wat het continent bindt en naar nieuwe ideeën voor de herleving van Europa. In de voorstelling De Man door Europa doet Lucas De Man op theatrale wijze verslag van deze reis. Hij neemt ons mee langs de inspirerende ontmoetingen en vraagstukken die de Europese veranderingen in de samenleving typeren.

Foto 1: Gerlo Beernink / HH
Foto 2: Leen Braspenning
Foto 3: Het Echte Werk

Lucas De Man / HZT
Lucas De Man / HZT

Wanneer

  • Om 14:15 uur en om 17:00 uur
  • Teekenzaal
  • Aantal plekken: 100

Thema

  • Europa & Visionairs
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.