22tracks

22tracks

Toekomstmuziek

22tracks is een innovatief online muziekmedium, opgericht in 2009 door Vincent Reinders en Gilles Smit. Op het platform hoor je van verschillende muzikale stromingen steeds 22 nummers, en dan van de nieuwste artiesten. Innovatief, omdat het altijd muziek van morgen is. Nummers die in de hitparades nog niet terug te vinden zijn en die je ook niet zomaar op de radio hoort. Ondertussen is het platform enorm gegroeid, van Amsterdam naar Brussel, Londen en Parijs. Toekomstdroom: vanuit 22 wereldsteden uitzenden, zodat je op één platform zoveel mogelijk internationale ontwikkelingen uit de muziekscene kunt volgen. En zo breidt het netwerk van curatoren en artiesten van de toekomst steeds verder uit.

Wie draaien de toekomstmuziek op het festival?

William Kouam Djoko draait basgedreven house muziek. ?Intelligente muziek? mogen we het zelfs noemen. Wat hij als ware entertainer vol enthousiasme de zaal in stuurt.

TITIA draait net zo gemakkelijk underground als nieuwe releases, van diepe Detroit tot een verrassende italo-disco track.

Saux is DJ en producer. Van tropische sferen naar soulvolle sounds, voetjes van de vloer bij deze smooth operator.

Foto 2: 22tracks
Foto 3: Ilja Meefout

22tracks
22tracks

Wanneer

  • Van 22:00 tot 03:00 uur
  • Shaffyzaal

Thema

  • Maken & Meedenken
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.