Lex Bohlmeijer
Lex Bohlmeijer

Lex Bohlmeijer

Dagpresentator

Lex Bohlmeijer (1959) gaat als correspondent Goede Gesprekken in gesprek met inspirerende mensen die een bijzonder verhaal hebben dat je zelden hoort. Hij publiceert zijn interviews als podcasts. Journalistiek voor de oren. Hij studeerde Literatuurwetenschap en Dramaturgie in Leiden. Hij werkt sinds 1988 voor de radio als documentairemaker en presentator. Hij presenteerde tien jaar lang het succesvolle programma Casa Luna (NCRV). Daarnaast schrijft hij teksten voor theater en is hij dramaturg.

Op het festival neemt hij de presentatie van de Concertzaal van Felix Meritis op zich, dat tijdens het festival een podium voor de Verhalen van de Dag zal zijn: de grote verhalen bij alle thema's. Wie anders dan correspondent Goede Gesprekken kan de Verhalen van de Dag in goede banen leiden?

Foto 1: NCRV
Foto 2: Willem Sluyterman van Loo

Lex Bohlmeijer
Lex Bohlmeijer

Wannneer

  • Vanaf 14.00 uur
  • Concertzaal

Thema

  • Dagmoderator
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.