Coen van de Steeg

Coen van de Steeg

Oprichter wehelpen.nl

Coen van de Steeg is initiatiefnemer van WeHelpen, een landelijk platform om op lokaal niveau onderlinge hulp in de samenleving te stimuleren en te verhogen. Hij brengt aanbieders en ontvangers van zorg bij elkaar, maar dan op vrijwillige basis.

WeHelpen is een voorbeeld van een bedrijf dat welvaart creëert, maar niet als zodanig wordt meegeteld in de grafieken en cijfers die het welvaartsniveau zouden bepalen. Want, vrijwilligerswerk wordt niet opgenomen in de berekening van het bbp.

Toch is een platform als WeHelpen van onnoemlijke waarde. Maar, hoe meet je dat? En, hoe ziet wezenlijke vooruitgang eruit in de eenentwintigste eeuw? Tijdens de talkshow 'Economie in de Steigers', praten Rutger Bregman en Hella Hueck hier verder over met Coen van de Steeg.

Coen van de Steeg

Wanneer

  • Om 16:45 uur
  • Concertzaal
  • Aantal plekken: 300

Thema

  • Getallen & Geld
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.