Avinash Changa

Avinash Changa

Oprichter WeMakeVR

WeMakeVR is een pioniersbedrijf op het gebied van Virtual Reality. Niet alleen ontwikkelden ze een eigen VR-bril, ook onderzoekt en ontwikkelt WeMakeVR nieuwe vormen om verhalen te vertellen en technieken die dit mogelijk maken.

Avinash Changa is oprichter en CEO van WeMakeVR. Hij studeerde in maar liefst drie richtingen af: Commerciële Economie, Business Information Technology en Communicatie. Al meer dan vijftien jaar is Changa succesvol ondernemer op digitaal vlak als oprichter van digitaal productiebedrijf DSRPT Communications en sinds twee jaar bij We Make VR.

Op het festival neemt hij ons mee in de wondere wereld van de Virtual Reality. Changa zal laten zien hoe VR de journalistiek in de toekomst kan gaan veranderen én je kunt zelf ervaren hoe het is om door een virtuele wereld heen te lopen.

Avinash Changa
Avinash Changa

Wanneer

  • Om 21:45 uur
  • Teekenzaal
  • Aantal plekken: 100

Thema

  • Media & Beeldvorming
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.