Sterre Sprengers
Sterre Sprengers

Sterre Sprengers

Beeldredacteur van De Correspondent

Sterre Sprengers (1984) studeerde documentaire fotografie. Al tijdens haar studie werkte zij als beeldredacteur bij nrc.next. Na haar opleiding was zij daar vijf jaar chef van de beeldredactie en schreef over fotografie voor deze krant. Daarnaast is Sterre gastdocent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en juryvoorzitter van het Steenbergen Stipendium. Sterre Sprengers is chef beeldredactie van De Correspondent.

Hoewel Sterre voor De Correspondent veel schrijft over fotografie, beeldvorming en haar werk als beeldredacteur, zal ze er tijdens het festival over spreken. Tijdens de Beeldverhalen Veiling vertelt ze waarom haar hart sneller ging kloppen toen ze de beelden die geveild worden op De Correspondent mocht publiceren. Ook is ze aanwezig bij expositie in de Shaffyzaal, zodat ze met iedereen kan praten die net zoveel van beeld houdt als zij.

Foto 1: Bas Losekoot
Foto 2 en 3: Janus van den Eijnden

Sterre Sprengers
Sterre Sprengers

Wanneer

  • Veiling om 17.30 uur
  • Expositie van 14.00 tot 21.00 uur
  • Veiling in de Zuilenzaal
  • Expositie in de Shaffyzaal

Thema

  • Kunst & Verbeelding
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.