Harald Dunnink
Harald Dunnink

Harald Dunnink

Creative director & medeoprichter van De Correspondent

Ontwerper Harald Dunnink (1981) richtte in 2002 studio Momkai op: een gerenommeerd creatief bureau, dat zich de afgelopen twaalf jaar heeft onderscheiden met vele innovatieve, digitale projecten. Ook is hij mede­-oprichter en creative director van De Correspondent.

Hij is niet alleen verantwoordelijk voor hoe onze website eruitziet, maar ook - samen met beeldredacteur Sterre Sprengers - voor de samenwerking tussen correspondenten en kunstenaars, ontwerpers, illustratoren en fotografen.

Als één iemand zich bijvoorbeeld hard heeft gemaakt voor de komst van tekenaar Hanco Kolk als correspondent, dan is het wel Harald. Tijdens de Beeldverhalen Veiling vertelt hij waarom hij Hanco zo bewondert, hoe ontwerp en verhalen elkaar versterken en zal hij bij een selectie van de geveilde werken vertellen wat ze zo bijzonder maakt.

Foto 1: Janus van den Eijnden
Foto 3: Martijn van Dam / Momkai

Harald Dunnink
Harald Dunnink

Wanneer

  • Om 17.30 uur
  • Zuilenzaal
  • Aantal plekken: 150

Thema

  • Kunst & Verbeelding
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.