Wil je echt hip zijn deze herfst, dan organiseer je een boycot. Het is dit jaar dé herfstactiviteit, liefst met een groep vrienden of vriendinnen. Of wat dacht je van een romantisch boycotweekend met je significant other? Wij zetten de leukste boycots van deze herfst voor je op een rijtje.

1. BOYCOT DE ALBERT HEIJN!

HOEZO GAAN ZE ZWARTE PIET WEGDOEN? Zwarte Piet is onze cultuur en het is voor iedere supermarkt verplicht om mee te doen aan elk aspect van onze cultuur. En nee, dat is geen wet maar een mening maar ik vind dat mensen zich moeten houden aan mijn mening en nee, ik vind het niet raar om een supermarkt te gaan boycotten om hun reclamemateriaal. IK GA VOOR MIJN BOODSCHAPPEN WEL GEWOON NAAR DE JUMBO en als die stopt met Zwarte Piet ga ik naar de C1000 en als die stopt met Zwarte Piet ga ik naar de EDAH en ik WEET HEUS WEL dat de Edah niet meer bestaat maar dit zijn sowieso loze dreigementen dus LAAT ME LEKKER MET MIJN VRIJHEID VAN MENINGSUITING OKÉ.

2. BOYCOT DE OVERHEID!!

HOEZO GAAN ZE GEERT WILDERS VERVOLGEN? Geert is de enige die er echt wat van zegt en daarom zou hij BOVEN DE WET moeten staan. Het is allemaal een LINKS COMPLOT. Het is het equivalent van een ONTHOOFDING! Behalve dat je een eerlijke rechtzaak krijgt en je niet onthoofd wordt. Ze zouden zich bezig moeten houden met de NEDERLANDSE SYRIË-GANGERS en hoewel het politiecorps technisch gezien groot genoeg is om zich met allebei die zaken tegelijkertijd bezig te houden GA IK NU TOCH DE OVERHEID BOYCOTTEN WANT DE OVERHEID IS DE POLITIE IS HET OPENBAAR MINISTERIE. ZO WERKT DE OVERHEID, WEET IK HEUS WEL.

3. BOYCOT GOEDE DOELEN!!!

HOEZO HEEFT DE DIRECTEUR VAN DE ALS-STICHTING OPEENS 100.000 EURO GESTOLEN VAN ZIJN STICHTING EN TOEN HIJ DIE TERUG MOEST BETALEN 100.000 EURO GESTOLEN VAN EEN ANDERE STICHTING? Dit is het ONOMSTOTELIJKE BEWIJS dat alle goede doelen alleen maar OPLICHTERS zijn. Weet je hoeveel geld de directeur van het Rode Kruis verdient? Hij zou dit werk vrijwillig moeten doen. Deze anekdotes, hoe weinig ze ook betekenen binnen de context, kan ik PERFECT gebruiken om mijn weerstand tegen goede doelen te valideren. Net zoals het feit dat ik Giel Beelen stom vind betekent dat het Glazen Huis een oplichtersbende is. ZO KAN IK VERMOMMEN DAT IK ANDEREN GEWOON GEEN GELD WIL GEVEN.

4. BOYCOT FRANS TIMMERMANS!!!!

HOEZO BLIJKT NU OPEENS DAT FRANS TIMMERMANS ALLES GELOGEN HEEFT? En als hij niet gelogen heeft, dan heeft hij de waarheid vast wel een beetje verdraaid. Dat hij met speculatie gebaseerd op een verder weinig zeggende anekdote zich uit een oneerlijke en irrelevante vraag van Jeroen Pauw wilde redden is een reden om hem NIET NAAR BRUSSEL TE STUREN want hij is een LEUGENAAR ook al heeft hij niet echt gelogen.

5. BOYCOT DE ISLAMMM!!!

HOEZO WILLEN ALLE MOSLIMS OPEENS EEN ISLAMITISCHE STAAT IN DE LEVANT? De radicale ideologie van een stel malloten in het Midden-Oosten is voor mij echt MEER DAN GENOEG REDEN om onaardig te doen tegen mijn Iraanse BUURMAN, die, nu ik erover nadenk, waarschijnlijk helemaal geen moslim is MAAR ER WEL ZO UITZIET. HAD IK AL LATEN WETEN DAT IK GEEN STEEKHOUDENDE REDEN NODIG HEB OM BOOS TE ZIJN? IK GRIJP GEWOON IEDER GERUCHT OF NIEUWSFEIT AAN OM MIJN BESTAANDE WERELDBEELD TE BEVESTIGEN. VRIJHEID VAN MENINGSUITING OKÉ.