Ernst-Jan Pfauth
Ernst-Jan Pfauth

Ernst-Jan Pfauth

Presentator Artfest

Ernst-Jan Pfauth (1986) is mede-oprichter en uitgever van De Correspondent. Eerder was hij chef Internet bij NRC Handelsblad, blogger bij nrc.next en hoofdredacteur van The Next Web. Hij heeft alles in zijn carrière te danken aan bloggen en schreef er twee boeken over ? Sex, Blogs & Rock-?n-Roll (2010) en Gij Zult Bloggen (2012).

Vier jaar lang presenteerde hij Literaturfest, een talkshow over boeken die als motto ?niet gehinderd door enige kennis van zaken? heeft. Nu heeft hij alweer drie succesvolle editites van Artfest achter rug, waar hij samen met correspondent Marian Cousijn, kenners en kunstenaars op zoek gaat naar het verhaal achter een kunstwerk.

Speciaal voor het festival presenteert hij, samen met Marian Cousijn, maar liefst twee talkshows. Artfest: de webarteditie én de talkshow Moderne Klassiekers, waarin gasten vertellen over hun favoriete boek, film of serie over de toekomst.

Foto 1, 2 en 3: Janus van den Eijnden

Ernst-Jan Pfauth
Ernst-Jan Pfauth

Wanneer

  • Om 16:15 uur in de Zuilenzaal
  • Om 21:30 uur in de Concertzaal

Thema

  • Kunst & Verbeelding
Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.