Samen met een aantal leden van De Correspondent werken we aan een helder overzicht van de voor- en nadelen van een geneesmiddel. Op basis van die besluiter kun je, samen met je arts, een weloverwogen beslissing nemen: wil ik dit medicijn innemen of niet?

Momenteel ontwikkelen we een prototype voor twee geneesmiddelen: oxycodon bij lage rugpijn en simvastatine ter preventie van hart- en vaatziekten. Om deze verder uit te werken is jullie input meer dan welkom.

Ben jij dus een (ex-)gebruiker van oxycodon of simvastatine, of overweeg je in de nabije toekomst een van deze middelen te gaan gebruiken, dan zijn wij heel benieuwd naar je afwegingen om dit middel al dan niet te nemen. Wat had je willen weten voor je eraan begon? Waar let je op? En welk argument is/was voor jou doorslaggevend om het middel wel of niet te gebruiken?

Ook zijn we benieuwd of er informatie is die jij mist. Dingen die je graag zou willen weten maar nu niet (makkelijk en betrouwbaar) kunt vinden. 

Vind je het interessant om mee te werken? Vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanzelfsprekend behandelen we alle informatie vertrouwelijk en maken we er niks van openbaar. We sluiten de inzending op 15 december om 23.59 uur.

Enquête over oxycodon en simvastatine Naar de vragenlijst

Alvast bedankt voor je medewerking,

Het besluiter-team (Froukje, Marloes, Hilka, Jim, Rieke, Luc, Jan, Susanne, Jephta, Mireille, Herwig, Maarten, Dorothee, Alwin en Ruben)