Dit jaar lanceren we een gloednieuwe app, waarin je onze journalistieke stukken kunt lezen, luisteren en kijken. Om te zorgen dat de app goed aansluit op hoe jullie De Correspondent gebruiken, zijn we op zoek naar leden die de bètaversie willen testen. Met behulp van jullie feedback kunnen we fouten opsporen en de app verbeteren.

Lijkt het je leuk om onze nieuwe app uit te proberen en feedback te geven? Meld je dan aan voor het ledenpanel. We vragen je dan de app minimaal twee weken te gebruiken en het aan ons door te geven als er iets niet goed werkt. Ook sturen we je twee keer een vragenlijst. Alle leden van het ledenpanel ontvangen binnenkort een mailtje met meer informatie. Heb je je al eerder aangemeld voor het panel? Dan hoef je niets te doen; je krijgt vanzelf bericht. 

Om de app te kunnen testen moet je lid zijn van De Correspondent en een iPhone (met minimaal iOS 14) of hebben. 

Meld je hier aan voor ons ledenpanel! Klik hier

Schermlezer

Gebruik je een schermlezer of een ander hulpmiddel voor je smartphone? Dan ontvangen we ook graag je feedback. Stuur mij een mailtje op casper@decorrespondent.nl, dan neem ik contact met je op om met je te bespreken wat de makkelijkste manier is om feedback te geven.

Alvast bedankt voor je hulp!