Iedereen leest graag anders. Daarom introduceren we bij De Correspondent drie mogelijkheden om de lettertypes van de artikelen en ledenbijdragen op jouw voorkeuren af te stemmen. Je kunt kiezen tussen dag- en nachtmodus, normaal of groot lettertype en met of zonder schreef.

We onthouden je instellingen. Dus als je ze overdag op je computer aanpast, zie je die wijzigingen ’s avonds ook op je terug.

De knopjes staan in de rechterbovenhoek van je scherm, onder de twee A’tjes.

Let op:

Leesmodus: overdag of ’s avonds

Lees je De Correspondent wel eens ’s avonds of in bed? Probeer dan eens de nieuwe nachtmodus uit. Daarmee wordt de achtergrond donker, worden de letters wit en heb jij - of je partner - geen last van het helle schijnsel van een wit scherm.

Lettergrootte: standaard of groot

Wanneer je de standaard lettergrootte van De Correspondent te klein vindt, kun je die met deze knop vergroten. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld vanaf je telefoon leest.

Lettertype: met of zonder schreef

Hele vriendengroepen zijn gesneuveld door discussies over welk type letter mooier is: mét of zonder schreef. Ook bij de introductie van De Correspondent in september 2013 woedde hier discussies in ledenbijdragen over. Gelukkig is nu alles opgelost. En dat dankzij één knop.

Veel leesplezier!