Met filmmaker Ivo van Aart maak ik voor De Correspondent eens in de maand een dingetje over de maand ervoor. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld over Ronald Plasterk. Of Kanye West. Of Gerri Eickhof.

Deze maand met een extra experiment: het Dingetje is in Virtual Realityopgenomen. Omdat wij de zaak van alle kanten willen belichten!

Je bekijkt dit dingetje het beste op een smartphone of tablet, in de YouTube-app. Deze kun je installeren via de (Apple) of (Google). Bekijk het dingetje vervolgens Op een Mac of PC kun je de kijkrichting bepalen via de knoppen links bovenin of door de video te verslepen met je muis.

YouTube

Kijk ook:

Nog even een dingetje over... Het Journaal Door alle extra journaals is deze zomer misschien wel de zomer met de hoogste journaaldichtheid ooit. Maar waar kijken we nou helemaal naar? Daar hebben Ivo van Aart en ik nog wel even een dingetje over. Kijk het dingetje van vorige maand hier terug Nog even een dingetje over... Referenda Recent stemde het Verenigd Koninkrijk voor het verlaten van de Europese Unie. Nu is het politieke chaos in het land. Is een referendum eigenlijk wel een goed idee? Of leidt de combinatie van vals simplisme en venijnige retoriek altijd tot een rampenfilmscenario? Kijk het dingetje van de maand daarvoor hier terug

En:

Je hebt wél iets te verbergen Het grootste probleem van privacy? We kunnen de jacht op onze persoonsgegevens niet zien. In ons boek Je hebt wél iets te verbergen leggen wij bloot welke gegevens je allemaal weggeeft en aan wie. En, belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft voor ons allemaal. Bestel hier je boek Ook als e-book Voor de liefhebber is er ook een e-book-editie. Bestel het e-book!