Woensdag is het zover: Nederland gaat naar de stembus. Vanaf half negen ’s avonds staan NPO1 en RTL4 in het teken van de verkiezingsuitslagen. En op SBS6 zullen ze ook wel iets uitzenden? Wij, de correspondenten Satire, gaan de hele nacht doorwerken aan ons Verkiezingsdingetje.

Donderdagochtend komt namelijk het slot van onze reeks Verkiezingsdingetjes op De Correspondent. De hele maand hielden we de media scherp in de gaten: geen televisiedebat, politieke talkshow of flyermoment ging aan ons voorbij. Om dit Verkiezingsdingetje compleet te maken, willen we ook de laatste uren van de verkiezingsgekte opnemen in de video.

Daarom volgen we woensdagavond op de redactie van De Correspondent de bekendmaking van de uitslagen op de voet. En leggen we de laatste hand aan de montage.

Dat is nog best spannend. We zullen tot diep in de nacht bezig zijn om de video op tijd af te krijgen. Dat is niet alleen een bijzonder slecht idee, maar ook nog best moeilijk. Omdat we ogen tekortkomen om alles op televisie en sociale media in de gaten te houden, willen we jou vragen om met ons mee te kijken.

Zie je iets opvallends, spraakmakends of absurds op televisie en sociale media? Deel het fragment en je gedachten erover met ons in de bijdragen onder deze oproep! Dan gaan wij met de eer strijken.