De Rudi & Freddie Show
Met de zwarte vlag
SoundCloud

Opname en montage: Romanee Rodriguez

Hallo luisteraars!

Na nu weer eens met zijn tweeën. Gelijk ook de laatste keer, want Rutger gaat het evangelie verspreiden down under (en een beetje vakantie vieren - kangaroes en kijken).

Goed, waar gaat deze podcast over?

Nou, bij De Rudi & Freddie Show beschrijven wij met enige regelmaat misstanden om vervolgens onze luisteraars op te roepen met de zwarte vlag richting Malieveld te trekken. Maar wat is dat nou, zo’n zwarte vlag? Hoe kunnen we echt verandering bewerkstelligen?

Daar gaat deze podcast over.

Onderwerpen die langskomen:

  • Links is vooral ‘tegen’ en praat te weinig over hoe dan we.
  • Politieke verandering is veel makkelijker dan je denkt.
  • Er is geen tekort aan goede bedoelingen, maar aan oplossingen.
  • We hebben nieuwe helden nodig.

De Rudi & Freddie Show terugluisteren:

Podcast: Deze actieonderzoeker zou zo minister kunnen worden Deze nieuwe aflevering van De Rudi & Freddie Show is deel twee van het interview met bestuurskundige Albert Jan Kruiter - die wat ons betreft zo minister van Sociale Zaken zou mogen worden. Beluister de podcast hier terug Podcast: Deze fascinerende advocaat komt in actie tegen gemeenten die het water afsluiten bij gezinnen Advocaat Jelle Klaas procedeert voor de goede zaak. Tegen etnisch profileren door de politie. Of voor de bed-bad-broodregeling voor asielzoekers. Nu wil hij voorkomen dat gezinnen met kinderen zonder stromend water komen te zitten. Beluister de podcast hier