Deze week is er over jou, mijn dagboek, in première gegaan. (Een toneelstuk is een soort musical waarin niet gezongen wordt).

Over het toneelstuk over mijn dagboek is ook gemaakt. (Een recensie is een soort artikel waarin sterren op toneelstukken worden geplakt).

De recensie van het toneelstuk over mijn dagboek verscheen op de voorpagina van een krant. (Een krant is een soort site met recensies zonder links).

Over de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek op de voorpagina van de krant ontstond (Twitter is een soort nieuwssite zonder artikelen.)

Over de discussie op Twitter over de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek op de voorpagina van de krant, werd een discussie gevoerd (Een talkshow is een soort Twitter op televisie).

Op de vraag aan de hoofdredacteur waarom hij de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek waarover discussie was op Twitter op de voorpagina van de krant had gezet, antwoordde de hoofdredacteur: ‘Een jaar lang hebben we, in dit programma, bij Pauw & Witteman, bij ons in de krant en in andere kranten, toegeleefd naar Anne.’

Van het antwoord op de vraag aan de hoofdredacteur waarom hij de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek waarover discussie was op Twitter op de voorpagina van de krant had gezet, werd gemaakt. (Een nieuwsbericht is een soort samenvatting van een gesprek in een talkshow op televisie over de discussie op Twitter over de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek op de voorpagina van een krant).

Het bericht over het antwoord op de vraag aan de hoofdredacteur waarom hij de recensie van het toneelstuk over mijn dagboek waarover discussie was op Twitter op de voorpagina van de krant had gezet, werd gezet.

Facebook is een soort dagboek voor mensen die de oorlog niet hebben meegemaakt.

Liefs,

Anne

Lees ook: Er is iets aan de hand en er wordt wat van gevonden Heeft u het al gehoord? Ergens is er iets aan de hand. Er is ook flinke ophef over. De meningen zijn verdeeld. Dit was het nieuws van 8 april 2054. Welkom in de wondere wereld van context collapse. Lees hier mijn eerdere stuk over het fenomeen context collapse terug