Spring naar inhoud

Vijf (!) European Design Awards voor De Correspondent

Je zou er bijna aan gaan wennen: prijzen voor onze collega’s van Momkai, de ontwerpers en bouwers van De Correspondent. Na de Dutch Interactive Award, uitgereikt in Amsterdam, viel ons in Keulen afgelopen zaterdag wederom een grote eer te beurt: het ontwerp van De Correspondent kreeg maar liefst vijf prestigieuze European Design Awards.

In de categorieën Logo-ontwerp, Bedrijfsillustraties en Redactionale Illustraties werden we beloond met drie keer brons. In de categorie Infographics wonnen we de zilveren prijs. En, de allermooiste: de Jury Prijs voor beste ontwerp in het algemeen ging ook naar De Correspondent.

Naast trots op onze partner Momkai zijn we natuurlijk ook onze leden zeer dankbaar: zonder jullie steun was dit immers niet mogelijk geweest. We delen de prijzen graag met jullie!

De collega’s van Momkai tonen trots de vijf European Design Awards. V.l.n.r.: Sebastian Kersten (hoofdontwikkelaar), Cynthia Mergel (stagiair), Martijn van Dam (ontwerper), Harald Dunnink (hoofdontwerper), Shannon Lea (stagiair)
Oprichter