Misschien heb je het al gehoord: De Correspondent wordt op 30 september tien jaar. Al tien jaar maken jullie, onze leden, journalistiek voorbij de waan van de dag mogelijk. Niet alleen financieel, maar ook inhoudelijk. In de bijdragesectie verrijken jullie onze journalistiek met kennis en inzichten. Jullie stellen kritische vragen, geven interessante tips en wijzen ons op fouten.

Hiernaast ontvangt ons ledenteam dagelijks jullie feedback over ons platform. Jullie laten het ons bijvoorbeeld weten wanneer er iets onduidelijk is op de website, of wanneer een nieuwsbrief niet goed werkt. Dit helpt ons om foutjes snel op te lossen. Ook sturen jullie veel ideeën over hoe we de website en de ervaring van leden beter kunnen maken. Ons ledenteam verzamelt jullie feedback en communiceert de belangrijkste aandachtspunten en verbeterideeën naar de rest van de redactie.

We willen nog meer samenwerken met leden

Omdat jullie feedback zo waardevol is gebleken, willen we de komende jaren nog meer samenwerken met leden, om zo De Correspondent nog beter te maken. Vandaar onze vraag: zou je het leuk vinden om met ons mee te denken over ons platform, bijvoorbeeld over de website, de app of onze nieuwsbrieven? Meld je dan aan voor ons ledenpanel. We willen dit ledenpanel vaker benaderen met vragen over De Correspondent.

Je kunt je aanmelden door deze korte vragenlijst in te vullen en ons iets meer over jezelf te vertellen:

Meld je hier aan voor ons ledenpanel! Klik hier

Na aanmelding kun je ongeveer Deelnemen aan deze onderzoeken kan gewoon via een computer of smartphone. Zo nu en dan zullen we ook leden van het panel uitnodigen om nieuwe functies uit te proberen bij ons op de redactie of ergens anders in het land. Je kunt zelf kiezen aan welke onderzoeken je wilt meedoen. Afmelden voor het ledenpanel kan ook altijd.

Alvast heel erg bedankt voor je hulp!

Meer lezen?