Update (16 oktober, 11:30): De bijeenkomst is inmiddels vol. 

Elke correspondent organiseert een Correspondent-avond op onze redactie. Dan bespreken we de onderwerpen uit de tuin van de auteur en kunnen leden en Correspondent elkaar ontmoeten. Ik bijt het spits af, op dinsdagavond 29 oktober. 

Wat zijn de echte uitdagingen van de eenentwintigste eeuw? Hoe zien Nederland en de wereld eruit in 2060? Dat zijn de vragen die deze avond centraal zullen staan.

Ik heb daarbij twee twee jonge denkers uitgenodigd om er over van gedachten te wisselen. , auteur van Nederland als vervlogen droom (2013), gelooft dat de soevereine natiestaat nog verder aan relevantie zal inboeten. Maar wat komt er voor in de plaats? Kleinpaste pleit voor een herwaardering van het lokale.

heeft als initiator van de jongerenbeweging G500 ruime ervaring met het Nederlandse politieke bestel. Wat is er mis mee? En kan het anders? Ik vind dat we opnieuw utopisch moeten leren denken; Thijs gruwt daar juist van. Genoeg stof voor een stevig gesprek dus, waarbij ook ruimte voor vragen van leden zal zijn.

Het programma begint om 20:00 uur. Kaartjes kosten vijf euro voor leden en tien euro voor niet-leden. Wil je langskomen? Mail naar onze redactie-assistent Milou Klein Lankhorst ( ) om een plek te reserveren. Wees alsjeblieft snel, want er passen maar vijftig mensen in onze redactieruimte (A-Lab, Overhoeksplein, Amsterdam)

Update (16 oktober, 11:30): De bijeenkomst is inmiddels vol.