Tien maanden, negen landen, één journalistiek project: samen met fotograaf Pieter van den Boogert reisde ik het afgelopen jaar de wereld over om in kaart te brengen hoe noodhulp werkt. Het resultaat hebben jullie op De Correspondent kunnen volgen: artikelen over kantoren in pakhuizen in rampsimulaties in verstevigde scholen in afgebroken palmbomen op de blauwhelmen in

Op donderdag 26 maart sluiten we het project af met een avond in het Humanity House in Den Haag. Aan de hand van de mensen die we onderweg ontmoet hebben, zullen we een beeld geven van hoe noodhulp werkt, wat de problemen zijn en hoe de toekomst er wellicht uitziet. En natuurlijk zijn we vooral heel benieuwd naar jullie vragen – er zal dan ook voldoende ruimte zijn voor discussie. Medecorrespondent zal de avond modereren.

Bovendien hangen de foto’s van Pieter van den Boogert tentoongesteld in het Humanity House. Tijdens de inloop en de borrel kunnen jullie de tijd nemen deze expositie te bekijken.

Meld je snel aan, want er is maar plaats voor tachtig mensen. Hopelijk tot dan!

Datum: Donderdag 26 maartTijd: Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur. Einde rond 21.30 uur, met aansluitende borrel.Locatie: Humanity House, Prinsegracht 8, Den Haag.Prijs: 5 euro voor Correspondentleden, 6,50 euro voor niet-leden.

Kaartjes koop je hier De kaartverkoop voor onze avond loopt via de website van het Humanity House. Klik hier om een kaartje te kopen Lees hier hoe de noodhulpmachine werkt Bijna een jaar lang reisde Maite Vermeulen met fotograaf Pieter van den Boogert de wereld over om antwoord te geven op de vraag: hoe werkt noodhulp? Voor de liefhebber, hier het hele project op een rij. Bekijk hier alle artikelen over noodhulp Deze foto’s laten zien hoe noodhulp werkt Samen met fotograaf Pieter van den Boogert reisde ik de wereld over om te onderzoeken hoe noodhulp werkt. Zijn foto’s worden nu geëxposeerd in Humanity House in Den Haag. In dit beeldessay vast een voorproefje. Lees het stuk hier terug

Update 27 februari: de avond is uitverkocht.

Deze serie werd mede mogelijk gemaakt door het en het