92
Facebook
Twitter
LinkedIn
Whatsapp
E-mail
Soms is papier nog steeds het ideale medium. Bijvoorbeeld als je een column op het kantoor- of schoolprikbord wilt hangen. Daarom kunnen leden vanaf vandaag artikelen als pdf opslaan en printen.

Nieuw voor leden: vanaf vandaag is De Correspondent ook analoog te lezen (en als PDF)

Artikelen van een digitaal medium printen?

Jawel, daar vroegen jullie om. Om een verhaal bijvoorbeeld als uit te delen aan de klas. Of om op te hangen in de kantine, zodat collega’s die ene column niet missen. Of omdat je - oké, u - nooit echt gewend bent aan het lezen van een scherm.

Om aan al die wensen tegemoet te komen, bieden we vanaf vandaag een printknop aan. Klik erop en een in verschijnt op je scherm.

Je kunt het stuk natuurlijk ook alleen opslaan als pdf. Bijvoorbeeld omdat je een verhaal op het strand wilt lezen, of in de trein, of ergens anders waar je even geen internet tot je beschikking hebt. Tot we ooit een offline-lezen-mogelijkheid bouwen, lijkt dit ons een goede tussenoplossing. Klik daarvoor op de pdf-knop.

Klik in het menu rechtsboven op het deel-icoontje (hier rood) om een artikel te printen of op te slaan als pdf (alleen voor leden).

Klik in het menu rechtsboven op het deel-icoontje (hier rood) om een artikel te printen of op te slaan als pdf (alleen voor leden).

Veel (analoog) leesplezier!

Benieuwd naar de rest van het artikel?

Dan kun je gewoon verder lezen. Wij geloven niet in betaalmuren, omdat we het belangrijk vinden dat onze journalistiek zoveel mogelijk mensen bereikt. Wil jij toegang tot alle verhalen? Word dan lid!

Ik word lid Eerst verder lezen

In gesprek:
Ernst-Jan Pfauth
Uitgever van De Correspondent Geverifieerd door de redactie
Wat vind je van de nieuwe functie? En welke functionaliteiten mis je nog bij De Correspondent?