Bij De Correspondent krijgen we er elke dag dertig tot veertig nieuwe leden bij. We zijn zelfs het snelstgroeiende online journalistieke platform van Nederland.

Die steun stelt ons in staat uit te breiden, en zo ons platform zowel technisch als inhoudelijk nog sneller en nog beter te maken.

In totaal hebben we nu acht vacatures die we binnenkort hopen in te vullen. Wil jij ons ambitieuze team komen versterken? Onder aan iedere vacature vind je hoe je kan solliciteren. Ken jij iemand die perfect bij ons past? Stuur de vacature dan vooral door!

De Correspondent zoekt een ervaren redactiechef Ben jij een ervaren redacteur met de sociale en journalistieke vaardigheden om de verhalen van (vaak jonge) getalenteerde journalisten naar een nog hoger niveau te tillen? Ben je breed geïnteresseerd – van economie tot wetenschap – en vind je het leuk om van een middelmatig stuk een journalistiek pareltje te maken? Dan is deze baan misschien iets voor jou! Lees hier de hele vacature voor redactiechef De Correspondent zoekt twee nieuwe fulltimecorrespondenten! Heb jij het in je om een bevlogen en deskundig gespreksleider te zijn in een belangrijk maatschappelijk thema? En lijkt het je leuk om samen met leden dat onderwerp uit te diepen en het helder over het voetlicht te brengen voor een groot publiek? Dan zoeken we jou misschien wel als correspondent! We staan voor alle thema’s open, maar hoog op onze wensenlijst staan: Voedsel, Nieuwe Economie, Emancipatie en Wetenschap. Lees hier de hele vacature voor nieuwe correspondenten De Correspondent zoekt een projectleider voor het developmentteam Om sneller te kunnen groeien en de vertelvormen van de toekomst uit te vinden, zoeken we bij De Correspondent een projectleider voor ons developmentteam. Dat team bestaat nu nog uit twee front-end en twee back-end developers, maar in de komende maanden gaan we op dit vlak flink uitbreiden. Door de groei zijn we nu op zoek naar een teamleider met verstand van technische zaken en een ongeëvenaard talent voor plannen en organiseren. Lees hier de hele vacature voor projectleider van het developmentteam De Correspondent zoekt twee front-end developers Voor de toekomst van de journalistiek zijn developers net zo belangrijk als journalisten: jullie weten immers hoe de journalistieke vertelvormen van de toekomst gebouwd moeten worden. Daarom zoekt De Correspondent twee fulltime front-end developers. Kom jij onze start-up versterken? Lees hier de hele vacature voor front-end developer De Correspondent zoekt twee back-end developers Onze medeoprichter en partner Momkai heeft decorrespondent.nl en de bijbehorende editor Respondens zelf ontworpen en ontwikkeld. En daar zijn we nooit mee klaar. De komende jaren hebben we de ambitie om uit te groeien van een medium tot een platform waar experts uit alle delen van de wereld kennis kunnen delen. Om die ambitie waar te maken, zoeken we twee back-end developers die ons meehelpen dat platform te bouwen. Lees hier de hele vacature voor back-end developer terug