Spring naar inhoud

Een kerstcadeautje: Operatie Leunstoel is vertaald in het Engels

Operatie Leunstoel - mijn verhaal over de jarenlange samenwerking tussen de CIA en een onbekend Nederlands bedrijf - is (erg goed) vertaald in het Engels.

Toen we bij De Correspondent eind september ons tweejarig bestaan vierden, stuurden we alle leden het verhaal Operatie Leunstoel, als artikel én als gratis ebook. Verschillende lezers vroegen of we het verhaal niet ook konden vertalen, zodat ze dit met hun internationale netwerk konden delen. Dat hebben wij gedaan en nu, vlak voor kerst, is Operation Easy Chair gepubliceerd.

Gisteren is de vertaling al naar de ruim drieduizend internationale volgers van De Correspondent (The Correspondent) gestuurd. Maar wij willen jullie - leden, lezers, volgers - nu ook de mogelijkheid bieden om dit verhaal een nog groter publiek te geven en zo onze journalistiek niet alleen binnen, maar ook buiten Nederland verspreiden.

Operation Easy Chair, or how a little company in Holland helped the CIA bug the Russians Lees hier het origineel: Operatie Leunstoel Hier bespreek ik Operatie Leunstoel bij De Wereld Draait Door
Correspondent Beter internet