Spring naar inhoud

Volg je onze correspondent Oud Worden al?

Je kende haar misschien al als gastcorrespondent, maar vanaf vandaag is ze te vinden in onze vaste correspondentenoverzicht: Heiba Targhi Bakkali, onze correspondent Oud Worden.

Hoe ziet de oude dag van de huidige twintigers en dertigers eruit? Welke rol krijgen robots in de verzorging van ouderen? Wat tref je aan in het verzorgingstehuis van de toekomst? Zijn er landen waarvan we kunnen leren als het om vergrijzing gaat?

Deze en nog vele andere vragen zal Heiba voor ons onderzoeken. Naast haar grote verhalen schrijft Heiba ook geregeld interessante kleine notities over haar bevindingen, zoals uit het verzorgingstehuis waar ze onlangs 72 uur haar intrek nam.

Mocht je geen update willen missen van Heiba’s zoektocht, volg haar dan vooral door in het correspondentenoverzicht of in haar persoonlijke feed op de volgknop te klikken.

Hier vind je Heiba’s persoonlijke feed met al haar verhalen En hier vind je Heiba in het correspondentenoverzicht Lees hier Heiba’s laatste verhaal over hoe de generatie van nu gaat wonen als deze oud is
Oprichter