Spring naar inhoud

Ons nieuwste thema: Cijfers. De getallen die onze wereld dicteren

Waar moet je op letten als je een cijfer tegenkomt? Hoe herken je misleiding? Wie meet en wie beslist? Over deze en andere vragen gaat het nieuwe thema Cijfers.

Mocht je het niet kennen: in een thema kun je een bepaald onderwerp volgen. Eerder verschenen al thema’s over zelfverbetering, het basisinkomen en dementie.

En nu dus een thema over cijfers. Met collega’s Rutger Bregman, Jesse Frederik en Maite Vermeulen duik ik in de getallen die jouw wereldbeeld bepalen.

En het mooie is: het thema is nooit af. We zullen steeds nieuwe cijfers onder de loep nemen. Als je onderaan de themapagina op de volgknop klikt, houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Suggesties voor verbeteringen of nieuwe onderwerpen? Reageer op een van de oproepen in het thema of stuur me een mailtje op sanne@decorrespondent.nl.

Bekijk hier het thema Cijfers Kijk hier achter de schermen hoe het beeld bij het thema Cijfers is gemaakt Wil je op de hoogte blijven van mijn stukken? Meld je dan hier aan voor mijn nieuwsbrief
Correspondent Ouderschap