14
Facebook
Twitter
LinkedIn
Whatsapp
E-mail

De Correspondent wil in de VS zo groen mogelijk gaan ondernemen. Wie kent een duurzame Amerikaanse bank?

Zoals velen van jullie weten, onderzoeken wij momenteel met De New York University de mogelijkheden om ons platform uit te breiden naar het Engelse taalgebied. Tegelijkertijd voeren we op de redactie gesprekken over de verduurzaming van onze eigen organisatie. Later zal ik daar uitgebreider verslag van doen, voor nu een eenvoudige vraag: wie kent een verantwoorde Amerikaanse bank?

Om onze Engelstalige tak op te zetten, hebben we ook daar een bank nodig. Maar onze financieel directeur vond het nog niet zo gemakkelijk om een Amerikaanse evenknie te vinden van onze Nederlandse huisbank, Triodos Bank. Wie kan ons adviseren? Laat het weten in de bijdragen of mail onze financieel directeur Jiefan Hsu op jiefan@decorrespondent.nl.

Hier meer over onze internationale plannen: Over een jaar kun je (hopelijk) ook The Correspondent lezen In deze nieuwsbrief van Rob Wijnberg kun je lezen over onze eerste stappen om De Correspondent te verduurzamen
Word ook lid voor slechts 6 euro per maand!
Dit artikel is je cadeau gedaan door een van onze 56.000 leden. Zo houden we onze verhalen toegankelijk voor iedereen. Maar: het zijn de betalende leden die De Correspondent mogelijk maken. Wil jij ook bijdragen aan diepgravende en advertentievrije journalistiek?
Ja, ik sluit me aanAl lid? Log in