Spring naar inhoud

Leden en journalisten in Zuid-Afrika, laten we een kop koffie drinken!

Volgende week ga ik naar Johannesburg om te spreken op het Global Investigative Journalism Conference, de grootste onderzoeksjournalistiekconferentie ter wereld. Elke twee jaar komen er zo’n duizend journalisten op af om te leren over de belangrijkste ontwikkelingen in het vak. In een praatje over duurzame journalistiek zal ik er het De Correspondentevangelie verkondigen.

Dat is niet de enige reden dat ik er ben.

Ik ben namelijk op zoek naar journalisten die voor De Correspondent willen schrijven, zodat we nog meer grensoverstijgende journalistiek kunnen brengen. Ook houd ik mijn ogen open voor ambassadeurs voor The Correspondent, onze Engelstalige uitbreiding. Ik zoek journalisten, academici, activisten en andere inspirerende denkers met een belangrijke stem in hun gemeenschap, een groot Engels netwerk en een missie die bij onze idealen past.

Daarnaast ga ik graag in gesprek met leden in Johannesburg, zodat jullie me alles kunnen vertellen over jullie helden (en jezelf!).

Dus: woon jij in Johannesburg en vind je het leuk mij te ontmoeten tussen woensdag 15 en zondag 19 november? Of ken jij iemand die in Johannesburg (of Zuid-Afrika) woont met wie ik écht zou moeten spreken, al dan niet virtueel?

Stuur me een mail: maaike@decorrespondent.nl

Hoe De Correspondent samenwerkt met buitenlandse journalisten Grenzeloze artikelen brengen. Dat is mijn missie als jullie International Editor Groot nieuws: Over een jaar kun je (hopelijk) ook The Correspondent lezen Hier kun je meer lezen over de Global Investigative Journalism Conference
Redactiechef