Spring naar inhoud

Correspondenten komen, correspondenten gaan

De afgelopen weken hebben we een aantal geweldige nieuwe correspondenten mogen verwelkomen. Zo schrijft Thalia Verkade sinds kort voor ons over innovatie en vernieuwing, maakt Arjen van Veelen prachtige foto-reportage-essays vanuit Amerika en hebben we er zelfs een heuse stripcorrespondent bij: Hanco Kolk.

Maar zoals dat gaat bij een journalistiek platform: correspondenten gaan na verloop van tijd ook weleens weg. Voor Monique Samuel bleek haar werk voor De Correspondent moeilijk te combineren met het (arbeidsintensieve) werk voor andere opdrachtgevers. En Jelle Brandt Corstius heeft, zoals jullie wellicht gemerkt hebben, wegens privéomstandigheden zijn project Nieuw Nederland helaas moeten staken.

Hun bijdragen aan ons platform blijven wel gewoon te vinden, in hun respectievelijke tuinen. Wij zijn ze dan ook zeer dankbaar voor het mooie werk dat ze voor ons hebben gemaakt het afgelopen jaar.

Hier vind je de tuin van Thalia, correspondent Vindingrijkheid & Vernieuwers Hier vind je de tuin van Arjen, correspondent Klein Amerika En hier vind je de tuin van stripcorrespondent Hanco Kolk
Oprichter