Archief

Lees hier verhalen terug van correspondenten die vroeger voor De Correspondent schreven.

Sarah Kendzior

Journalist en antropoloog

Sarah Kendzior is een Amerikaanse journalist en antropoloog die in St. Louis, Missouri woont. Voor De Correspondent gaat zij vanuit het Midden-Westen verslag doen.

Lucien Hordijk

Journalist, gespecialiseerd in medicijnen

Lucien Hordijk verdiepte zich voor De Correspondent in de wereld van de medicatie en het daarin onvermijdelijke belangenconflict tussen ongenadig veel geld verdienen en mensen gezond maken.

Arnon Grunberg

Schrijver

Arnon Grunberg is verkenner van de infantiele en minder infantiele driften en verlangens van mensen. Staat open voor vrijwel alle overlevingsstrategieën.

Thijs Roes

Journalist

Thijs Roes is wetenschapsjournalist, filmmaker en Amerikadeskundige en ging voor De Correspondent op zoek naar het drugsbeleid van de toekomst.

Ewald Engelen

Financieel geograaf

Ewald Engelen is hoogleraar financiële geografie aan de Universiteit van Amsterdam en brengt hier schaduwelites in kaart en debunkt financiële en bestuurlijke mythes.

Monique Samuel

Publicist

Monique Samuel neemt je het komende jaar mee op reis door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, op zoek naar bijzondere verhalen achter de Arabische revoluties.

Jelle Brandt Corstius

Journalist & documentairemaker

Jelle Brandt Corstius gaat op zoek naar het Nederland van de toekomst. Twaalf maanden, twaalf provincies, twaalf thema's. Welke initiatieven zullen ons leven blijvend veranderen?