Festival der Vooruitgang

Festival der
Vooruitgang 2015

  • Zaterdag 10 oktober
  • Van 14.00 tot 3.00 uur
  • In Felix Meritis in Amsterdam
  • Kaarten: 45 euro (uitverkocht)

Op 10 oktober 2015 vierden we samen met Felix in de Steigers het tweejarig bestaan van De Correspondent met het Festival der Vooruitgang.

Met veel trots kijken we terug op een fantastisch festival, waar verschillende correspondenten en prominente gastsprekers met festivalbezoekers in gesprek gingen over de toekomst.

We willen alle festivalbezoekers hartelijk danken voor hun komst. En hopelijk zien we je snel weer bij een volgend evenement!

Het programma

De zes schitterende zalen die het pand van Felix Meritis rijk is, staan in het teken van acht grote thema's: Europa & Visionairs, Getallen & Geld, Klimaat & Energie, Kunst & Verbeelding, Maken & Meedenken, Media & Beeldvorming, Oorlog & Vrede en Privacy & Veiligheid. Binnen ieder thema zullen verschillende correspondenten, samen met prominente gastsprekers, een blik werpen op de toekomst.

Nog vragen?

Nog vragen?

Heb je een vraag over het festival die op deze pagina niet beantwoord is? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, waar je bijvoorbeeld meer vindt over de bereikbaarheid en de faciliteiten. Staat je vraag er niet bij? Mail dan naar organisator Machteld.

Updates over het festival ontvangen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het festival? Geef dan hier je e-mailadres op.